Om meg

17

Års erfaring

Om meg

Jeg heter Anders Kirkeby og er 35 år gammel. Jeg har over et tiårs erfaring som selger med en demonstrert historie med å jobbe i internett industrien.

Jeg vet mye når det kommer til søkemotoroptimalisering (SEO), forretningsplanlegging, salg, søkeordforskning og direkte markedsføring. Sterk selger uteksaminert fra bachelor regnskapsfører. Jeg har også god kunnskap om kryptovaluta. Jeg er alltid interessert i å møte nye mennesker.

Jeg har vært interessert i markedsføring på nett siden jeg var 18 år og har med suksess bygget flere nettsider på nettet. Det krevde mye gjetning for å kunne finne flere måter å få ting til å fungere på.

Jeg hadde bygget opp en personlig virksomhet med 89 direkte dommere på laget mitt og genererte en jevn inntekt.

Som vi alle vet er passivt inntektsmuligheter risikabelt å være i, men hvis du finner dine sterke med god moral og etikk, vil de overleve oppturer og nedturer i bransjen. Etter noen år stoppet låne inntekten min.

Selskapet jeg hadde bygget opp fra grunnen av stoppet virksomheten sin og slapp meg ut i mørket igjen.

Etter dette måtte jeg ta litt fri og finne ut hva jeg ville gjøre i livet. Men jeg kommer alltid tilbake på nett, og jeg tror virkelig det er fremtiden for enhver bedrift.

En SEO-profesjonell er noen som forstår hvordan man rangerer et nettsted for søkeordene som er mest relevante for den virksomheten. Målet til en SEO-profesjonell er å øke trafikken til et nettsted og forbedre salget.

En SEO-profesjonell vil vanligvis starte med å analysere et nettsted og se på søkeordene som allerede brukes på den nettsiden.

Dette kan gjøres ved hjelp av programvare som Google Analytics eller Google Search Console. En SEO-profesjonell vil deretter se på konkurransen om disse søkeordene og avgjøre om det er mulig å rangere godt for disse søkeordene. Hvis det er mulig, vil en SEO-profesjonell lage en plan for hvordan du gjør det.

SEO Ekspert Norge

Denne planen innebærer vanligvis å lage optimalisert innhold som bruker de riktige søkeordene og deretter promotere dette innholdet gjennom ulike kanaler som sosiale medier, betalt annonsering og e-postmarkedsføringskampanjer.

SEO-koblingsbygging, eller koblingsbygging generelt, involverer en rekke teknikker designet for å øke antallet og kvaliteten på lenker som peker til et nettsted.

Dette kan bidra til å forbedre søkemotorrangeringene, fordi Google og andre søkemotorer verdsetter nettsteder som har mange gode inngående lenker.

Linkbygging er en viktig del av enhver SEO-kampanje, og det er mange forskjellige tilnærminger du kan ta. Du kan for eksempel prøve å nå ut til influencere som kan være interessert i å dele en lenke til nettstedet ditt.

Du kan også prøve å delta i koblingsbyggingskonkurranser, eller du kan nå ut til nettsteder som har relevant innhold for bedriften din og se om de er villige til å legge til en lenke til nettstedet ditt.

Det finnes også automatiserte verktøy som kan hjelpe deg med å finne og kontakte potensielle koblingspartnere.


Why choose us

Constant Innovation

Våres mål

Er å hjelpe deg å nå dine mål med SEO i Norge. Gi seo ekspert norge

Vår visjon

Tilby Seo tjenester i Norge

våres metoder

Vi bruker våres erfaringer når det kommer til SEO I Norge som blant annet inkluderer å optimalisere sidene på nettsiden din til å gå etter de søkeordene som hjelper deg å få økt trafikk og salg til nettsiden din.


Våres team

Ekspert i SEO og web design

Anders Kirkeby

SEO og eier