Personvern erklæring

SEO i Norge (“oss”, “vi” eller “vår”) driver SEO I Norge sitt nettsted (“tjenesten”).

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer angående innsamling, bruk og utlevering av personlig informasjon når du bruker tjenesten vår.

Vi vil ikke bruke eller dele informasjonen din med noen unntatt som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Vi bruker din personlige informasjon for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvern erklæringen, har begreper som brukes i denne personvern erklæringen samme betydning som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig på https://seoinorge.com

Informasjonsinnsamling og bruk


Når du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon (“Personlig informasjon”) kan omfatte, men er ikke begrenset til:

  • Epostadresse
  • Navn
  • Telefonnummer
  • Logg data
  • Vi samler inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker tjenesten vår (“loggdata”). Disse loggdataene kan inkludere informasjon som datamaskinens Internett-protokoll (“IP”)-adresse, nettlesertype, nettleserversjon, sidene i tjenesten vår du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tiden brukt på disse sidene, og annen statistikk.

Google AdSense og DoubleClick Cookie

Google, som en tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler for å vise annonser på tjenesten vår.

Informasjonskapsler


Informasjonskapsler er filer med en liten mengde data, som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på datamaskinens harddisk.

Vi bruker “informasjonskapsler” for å samle inn informasjon. Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke noen deler av tjenesten vår.

Tjenestetilbydere


Vi kan ansette tredjepartsselskaper og enkeltpersoner for å legge til rette for tjenesten vår, for å tilby tjenesten på våre vegne, for å utføre tjenesterelaterte tjenester eller for å hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.

Disse tredjepartene har tilgang til din personlige informasjon kun for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å avsløre eller bruke den til andre formål.

Sikkerhet


Sikkerheten til din personlige informasjon er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte din personlige informasjon, kan vi ikke garantere dens absolutte sikkerhet.

Lenker til andre nettsteder


Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du dirigert til denne tredjepartens nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern


Tjenesten vår henvender seg ikke til noen under 18 år (“Barn”).

Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under 18. Hvis du er en forelder eller verge og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personlig informasjon, vennligst kontakt oss. Hvis vi oppdager at et barn under 18 år har gitt oss personlig informasjon, vil vi slette slik informasjon fra våre servere umiddelbart.

Endringer i denne personvern erklæringen


Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden.

Du anbefales å lese denne personvern erklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i denne personvern erklæringen trer i kraft når de legges ut på denne siden.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål om denne personvern erklæringen, vennligst kontakt oss.