Uncategorized

Vi hjelper deg med å lage hjemmeside [Gratis guide]

Hvis du vil finne ut hvordan du kan lage hjemmeside for deg selv er det mange forskjellige måter å gjøre det på.

Enten du velger å lage en profesjonell hjemmeside eller hjemmeside for bedrift. Lage hjemmesider for bedrifter kan være anderledes enn en som ønsker å selge varer på nettet.

Du kan lage en gratis nettside også og det er forklart lenger ned i denne artikkelen. Nettside med wix og nettside med wordpress er gratis alternativer du kan prøve.

Å starte nettbutikk kan være et alternativ for butikker som vil selge produkter Bygg en nettside eller lage din egen hjemmeside på en enkel måte kan ikke altid være like lett.

Vi kan hjelpe deg med innhold på nettsiden og øke din tilstedeværelse på nett. Vi kan også hjelpe deg med wix seo raskt og enkelt. Eller helt enkelt gi deg gode råd for å bygge en profesjonell nettside på det norske markedet. 

Trinn 1. Opprette og lage en hjemmeside.

lage hjemmeside

Først av alt må du velge en nettstedbygger eller materialet som du skal lage et nettsted på grunnlag av. HTML- og CSS-veiledninger, samt videoleksjoner og podcaster vil hjelpe deg mye.

Etter å ha lært informasjon gitt av disse kildene, vil det å lage et nettsted (ikke veldig komplisert, selvfølgelig) være en bit av kaken.

Alt du trenger er å starte. Når du kjenner grunnlaget for å lage nettsider (html, css), vil mer kompliserte ansatte som php и mysql være lettere å forstå.

Trinn 2. Finn et sted for det på Internett.

Så du vet hvordan du lager en nettside helt alene. Nå må du lære hvordan du finner et sted for det på Internett.

Er du ute etter personlige nettsider prøv wix.

Hos wix kan du øve deg og lage en gratis nettside.

Og enkelt nå dine kunder over hele verden. En enkel guide vil vi hjelpe deg med om du trenger det og hjelp til å optimalisere tekst og bilder.

Du bør bruke en theme som er optimalisert for både desktop og mobilen nettbrettet som blir brukt. Å lage en webside for å nå potensielle kunder på kort tid kan vøre veldig vanskelig.

Verdens mest populære hjemmesider nådde nok ikke målet sitt første året men, vis frem relevant innhold som sørger for at nettsiden blir sett.

Først av alt, velg et kvalitativt webhotell, domenenavn og sett opp deres gjensidige samarbeid å bygge en profesjonell nettside raskt. Ikke glem å laste opp filer til serveren.

Det er ikke komplisert i det hele tatt. Men nybegynnere vil garantert ha noen spørsmål.

Trinn 3. Markedsføring av et nettsted.

Å lage et nettsted og finne et sted for det på Internett er bare forretninger. Du må gjøre det populært blant brukerne slik at det vil ha mange besøkende.

Hvis du bestiller nettstedspromotering fra en profesjonell – vil det være enda dyrere enn å lage nettsider.

Lag din egen nettside for kundene dine og små bedrifter.

Å lage en nettside kan by på fordeler og ulemper mest mest populære for små bedrifter er å lage nettside gratis i starten av en hjemmeside.

En kan etter hvert kjøpe domenet å redirecte til den gratis hjemmeside laget i wordpress.

Den mest populære hjemmeside laget gratis er nok blogger eller wordpress fordi du kan få en rask og meget effektiv nettside helt gratis ja gratis.

Derfor er det lettere å gjøre det selv. Steg for trinn instruksjon om nettstedspromotering vil hjelpe deg her. Følg dem og du kommer opp i listene over søkemotorer. Som et resultat vil antall besøk øke.

Mange bruker Wordpress til å lage hjemmesider

WordPress er et gratis, det mest profesjonelle og det mest tilpassbare bloggpubliseringsprogrammet.

Det lar deg enkelt lage en blogg eller å lage nettside helt gratis. Blogging blir mer og mer populært på internett i disse dager å lett å komme i gang med egen hjemmeside eller egen nettside. Når du lager egen nettside er det litt jobb får å få en perfekt gratis hjemmeside. En gratis hjemmeside passer nok bedre for bloggere framfor selskaps eller egen nettside for personer som blogger.

WordPress brukes nå også til å lage nettside og av den grunn vil du at bloggen/nettside din skal være annerledes enn de andre bloggene.

Så når du velger WordPress-type hosting, bør du vurdere både fordelen og ulempen som følger med hver. Du kan enten bruke vertsbasert eller selvdrevet WordPress for å komme i gang.

Selvdrevet WordPress-bloggingsplattform krever at du manuelt installerer og er vert for WordPress-programvaren, mens bloggplattformen Hosted WordPress – WordPress.com administreres av WordPress-utviklere. Det er fordeler og ulemper for både vertsbasert og selvdrevet WordPress.

Hosted med WordPress – WordPress.com den ultimate gratis hjemmeside.

Det er veldig enkelt å sette opp, og du er klar til å gå online i løpet av minutter. Den oppdateres også automatisk når den nye utgivelsen kommer ut.

Den er mindre fleksibel enn WordPress du laster ned og installerer selv. Hosted WordPress er også begrenset i valg av domene.

Fordeler Wordpress:

Gratis – du trenger ikke betale for hosting og domeneregistrering. Alt du trenger er en e-postadresse.

Automatiske oppdateringer – Hver gang den nye versjonen blir tilgjengelig, vil bloggen din automatisk bli oppdatert.

Enkel å bruke og sette opp – Alt du trenger å gjøre er å opprette en Wordpress-konto, velge ditt underdomene, tema og du er klar med din nye hjemmeside.

Ulemper:

Ingen inntekt – med vertsbasert WordPress kan du ikke tjene penger på bloggen din. Alle annonser er kontrollert og du har ikke lov til å vise annonser.

Domenebegrensning

domenet ditt vil være som ditt bloggnavn.wordpress.com Begrenset lagringsplass – hvis du går tom for plass trenger du Begrenset design – du kan velge mellom over 75 temaer.

Når du trenger en profesjonell blogg/lage hjemmeside, vil du ikke være begrenset med ditt design, domenenavn, (du får bare et underdomene, som dittdomene.wordpress.com.

Andre begrensninger er også med å tjene inntekter, da du ikke kan vise annonser for å vise annonsene dine fra AdSense, Yahoo,… Alt du kan gjøre er å legge til tilknyttede lenker i dine poster når du kan lage hjemmeside.

Selvdrevet WordPress hostet på egen server

Med selvdrevet WordPress må du laste ned, installere og være vert for den gratis WordPress-plattformen selv.

Du vil bruke ditt eget domenenavn, noe som vil gjøre bloggen/nettsiden din mer profesjonell. Du må også få hosting og må også gjøre oppgraderinger når ny WordPress er tilgjengelig.

Du kan enkelt tilpasse den, gjøre alle endringene du ønsker å gjøre i henhold til din nisje.

Men hovedsaken er at du kan tjene penger på bloggen/nettsiden din. Du kan vise alle annonser som AdSense, Yahoo osv.

Dette kan gi deg store inntekter. Kostnaden varierer med hvor mye hjelp du trenger, hvem du bruker til å registrere domenet ditt og hosting hos.

En WordPress-blogg som hostes gjennom ditt eget domene sikrer at nettstedet ditt ikke bare er fullstendig optimalisert for søkemotorrangering, men også gir det høyeste nivået av tilpasning og muligheter for å tjene penger.

Med egen vertsbasert blogg får du mer makt og kontroll over din egen blogg.innlegget ditt.

Fordeler:

Tjen inntekter – begynn å selge dine egne produkter eller promotere andres produkter. Du har lov til å legge til en handlekurv og et hvilket som helst antall plug-ins for sporing, klikk-gjennom og andre widgets som genererer inntekter.

Design – Ingen begrensning på temaer. Det er mange gratis temaer tilgjengelig og også tilpassede eller premium temaer for å gjøre det mer profesjonelt.

Full kontroll – du kan tilpasse bloggen/nettsiden din slik du ønsker. Ingen begrensning på designet. Dette vil hjelpe deg å skille bloggen din fra andre. Du vil ha mange flere alternativer etter hvert som nettvirksomheten din utvikler seg og vokser.

Søkemotoroptimalisering – WordPress er søkemotorvennlig og lar hver enkelt side indekseres.

Eget domenenavn – velg riktig navn for bloggen/nettstedet ditt, bli gjenkjent, merke deg selv. Gjør søkeordene dine først.

Ulemper:

Ikke like lett å sette opp – du må laste ned og installere WordPress. Dette avhenger også av typen hosting du bruker.

Oppdateres ikke automatisk – WordPress blir mer og mer populært, og det oppdateres regelmessig, så du må manuelt oppdatere bloggen som er vert for selv med den nye utgivelsen

Kostnad – du må betale for hosting og domenefornyelse når du må lage en hjemmeside. Med den profesjonelle bloggen, eller hvis du ønsker å bruke den som et nettsted, trenger du en profesjonell til å designe deg et unikt tema.

Hvis du ønsker å få alt gjort WordPress-installasjonen for deg, fyll ut informasjonen din på denne siden eller under.

Support Form (#3)

Bloggere: Bør du bruke Blogger.com eller WordPress?

Blogger.com (også kjent som Blogspot) og WordPress er de to mest brukte bloggplattformene i dag når en skal lage hjemmeside. Blogger.com var en pioner innen bloggindustrien, og tillot brukere å sette opp kontoer og blogge gratis fra 1999.

Blogger.com ble kjøpt av Google i 2003, noe som gjorde det mulig å vokse ved å bruke Googles ressurser. I dag har Blogger.com et ikke avslørt antall millioner brukere som blogger på systemet deres. WordPress begynte i 2003 som etterfølgeren til et annet (nå relativt ukjent) bloggingssystem. Det har siden blitt den foretrukne bloggplattformen for de fleste bloggingfagfolk.

Det er for tiden over to millioner mennesker som er aktive brukere av WordPress.com, og det er millioner av andre som har lastet ned ulike versjoner av WordPress-koden.

Bruk av Blogger-oppsettet krever at bloggen din ligger på deres servere når du skal lage nettside.

Til sammenligning kan blogger som kjører på WordPress sin plattform hostes på WordPress.com, eller WordPress-programvaren kan lastes ned og brukes på ditt valg av webverter.

Nedenfor er noen av nøkkelfunksjonene til Blogger.com kontra de to versjonene av WordPress-oppsettene.

Blogger.com-funksjoner – Gratis hjemmeside

 • Gratis hosting for opptil 1 GB plass
 • Blogginnhold vedlikeholdes på Blogger.com-nettservere
 • Evne til å velge og tilpasse maler (begrenset fleksibilitet)
 • Enkelt å komme i gang; lett å bruke
 • Last opp og lagre bildefiler og videofiler

WordPress.com-funksjoner

 • Gratis hosting for opptil 3 GB plass
 • Blogginnhold vedlikeholdes på WordPress.com-nettservere
 • Evne til å velge og tilpasse maler (begrenset fleksibilitet)
 • Enkelt å komme i gang; lett å bruke
 • Last opp og lagre bilde, video og andre (begrensede) filformater

WordPress Self-hosted funksjoner

 • Blogginnhold vedlikeholdes på brukerens foretrukne webvert
 • Nesten ubegrenset mulighet til å velge og tilpasse maler og widgets
 • Tar litt teknisk evne til å konfigurere og konfigurere
 • Filer støttes bare begrenset av webserveren, noe som sannsynligvis betyr nesten ubegrenset
 • Hvem bruker hvilken

En rask gjennomgang av noen av de forskjellige bloggene som kjører på Blogspot.com-domenet kontra de som bruker et av WordPress-oppsettene (kontoer på WordPress.com og blogger som er vert for selv ved bruk av WordPress-programvare) indikerer at Blogspot.com er mer vanlig å bruke for folk som blogger om deres familier, kjæledyr og andre personlige emner.

Sammenlignet med WordPress-brukere er Blogger.com-brukere vanligvis ikke “profesjonelle” bloggere, selv om det er mange Common Joe-bloggere som tjener penger på Blogspot-bloggene sine og lever av det.

Selvdrevne WordPress-blogger lener seg mer mot profesjonelle enheter som har en IT-person eller -avdeling som håndterer vedlikeholdet deres.

De er ofte mer formelle. Fordi WordPress.com i sin funksjonalitet ligner på Blogger.com, ligner blogger som bruker WordPress.com på Blogger-blogger i innhold, naturlig nok mer uformell eller personlig enn WordPress-blogger som er vert for seg selv.

WordPress Self-hosted funksjoner

 • Blogginnhold vedlikeholdes på brukerens foretrukne webvert
 • Nesten ubegrenset mulighet til å velge og tilpasse maler og widgets
 • Tar litt teknisk evne til å konfigurere og konfigurere
 • Filer støttes bare begrenset av webserveren, noe som sannsynligvis betyr nesten ubegrenset
 • Hvem bruker hvilken

En rask gjennomgang av noen av de forskjellige bloggene som kjører på Blogspot.com-domenet kontra de som bruker et av WordPress-oppsettene (kontoer på WordPress.com og blogger som er vert for selv ved bruk av WordPress-programvare) indikerer at Blogspot.com er mer vanlig å bruke for folk som blogger om deres familier, kjæledyr og andre personlige emner.

Sammenlignet med WordPress-brukere er Blogger.com-brukere vanligvis ikke “profesjonelle” bloggere, selv om det er mange Common Joe-bloggere som tjener penger på Blogspot-bloggene sine og lever av det.

Selvdrevne WordPress-blogger lener seg mer mot profesjonelle enheter som har en IT-person eller -avdeling som håndterer vedlikeholdet deres.

De er ofte mer formelle. Fordi WordPress.com i sin funksjonalitet ligner på Blogger.com, ligner blogger som bruker WordPress.com på Blogger-blogger i innhold, naturlig nok mer uformell eller personlig enn WordPress-blogger som er vert for seg selv.

En sammenligning som er bemerkelsesverdig mellom hver av disse bloggplattformene er muligheten til å kategorisere innlegg. Større fleksibilitet eksisterer både med blogger som hostes av WordPress.com og blogger som er vert for seg selv som bruker WordPress-programvaren enn med Blogger.com.

Kategorier opprettes ved hjelp av etiketter på Blogger.com-blogger. Dette oppsettet tillater ikke underkategorier på Blogger-kontoen. Underkategorier er en naturlig del av både WordPress.com og selvdrevne WordPress-blogger.

Brukervennlighet

For lekmannsbloggeren er det den enkleste oppgaven å komme i gang med blogging på Bloggers plattform.

Du oppretter ganske enkelt en konto, velger en mal og begynner å skrive bort. Grensesnittet er veldig enkelt for brukere av Blogger. WordPress.com er like, litt mer kompliserte.

WordPress blogger som er vert for, krever at en bruker laster ned programvaren, laster den opp til en server, konfigurerer databaseinnstillinger og kjører installasjonsprogrammet som følger med programvaren.

Denne prosessen er ganske enkel for noen med IT-erfaring, men for de fleste andre mennesker er den litt skremmende.

Når en blogg er satt opp med noen av disse plattformene, er det enkelt å bruke den uavhengig av hvilken du velger. Men av alle grensesnittene er Blogger.com sannsynligvis det enkleste å forstå og navigere.

Komme i gang – Sikkerhet og oppdateringer

WordPress har hatt en historie med sårbarhet for hacks. For å minimere denne risikoen, anbefales det at brukere av WordPress er årvåkne med å vedlikeholde nettstedene sine.

Spesielt oppfordres WordPress-bloggeiere som er vert for sine egne blogger til å følge med på aktuelle oppdateringer på en nettside.

Blogger-brukere kan i hovedsak la Blogger-utviklingsteamet bekymre seg for hacks. Fordi bloggdataene holdes på Bloggers servere, er det mye mindre sannsynlighet for at Blogger-nettsteder kan bli hacket men som regel for en nettside som ikke har mye trafikk.

Hvilken er best for meg og min nettside når en skal lage hjemmeside

Hvis intensjonene dine rett og slett er å publisere informasjonen din til verden uten å måtte kreve intens tilpasning og kontinuerlige oppdateringer, er Blogger.com veien å gå.

Fordi de fleste moderne bloggere passer inn i denne kategorien, har Blogger det største antallet (selv om ingen vet hvor mange det er) blogger på Internett i dag.

Hvis du har ressursene og ønsket om å være mer sofistikert i bloggevanene dine, er WordPress det du bør bruke for en nettside. Tilgjengelighet til den indre funksjonen til WordPress gjør at den kan brukes til mye mer enn bare en enkel nettjournal for din nettside.

Nettsidebygger eller WordPress Usikker på hvilket verktøy som passer dine behov og din kunnskap best?

Men pass på – det er fort gjort å bli hengt opp i sitt eget fagspråk når man skriver om det man jobber med. Det kan derfor være lurt å få noen utenfor bedriften til å ta en titt på tekstene dine.

Jeg snakket nylig med noen som fortalte meg at firmaet hans bruker WordPress-programvare som et innholdsstyringssystem, og utfører mange av funksjonene til et CMS som Joomla på nettsiden deres.

Et sikkert og pålitelig webhotell til nettsiden din WordPress-hosting WordPress optimaliserer hosting med en enkelt 1-klikks installasjonsverktøy E-posthosting Profesjonell e-post og flere organiseringsverktøy Hva er hosting? Se for deg at nettsiden er hjemmet ditt. Nettsidehosting er grunnmuren som nettsiden din står på.

Skal du derimot starte en nettbutikk vil jeg anbefale deg å få noen til å ta jobben for deg.

Jeg har erfaring men, var litt jobb for å få min nettbutikk til å se bra ut men, også seo friendly. Priser vil variere men, en nettbutikk kan også bli lagd med andre websider feks ta et sjapt søk på det.

Det finnes mange forskjellige leverandører feks shopify og hjemmesiden vil da bruke deres software som er meget enkelt og godt verktøy men, også seo lett tilgjengelig.

Jeg kan godt ta for meg jobben med å sette opp en webside/nettbutikk du kan sende meg en forespørsel her. Innholdet på hjemmesiden vil da bli enige om og for et godt samarbeid vil jeg eventuelt sette opp en zoom call sammen.

e postkonto
e postkonto
e postkonto
e postkonto
e postkonto
e postkonto
bygge en nettside
bygge en nettside
bygge en nettside
bygge en nettside
bygge en nettside
gratis nettside
gratis nettside
gratis nettside
gratis nettside
ny e postadresse
ny e postadresse
ny e postadresse
ny e postadresse
måten å lage
måten å lage
måten å lage
måten å lage
måten å lage
send e poster
send e poster
send e poster
send e poster
hele verden
hele verden
hele verden
hele verden
e postmeldinger
e postmeldinger
e postmeldinger
e postmeldinger
e post

får domene
bør domene
innhold domene
får best innholdet
design
innholdet priser
seo hjemmesiden innholdet
gjør hjemmesiden bra
velg bedrifter flere priser
hjemmesiden gkør derfor webside
lag webside derfor
nettsider gode nett bedrift bilder

Leave a comment